Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care cei mici participa la Festivalul "Teatru strada si copil" | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…in care cei mici participa la Festivalul “Teatru strada si copil”

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/05/2013

Iata ca a venit timpul sa va amintim de acest proiect minunat organizat de Teatrul Tandarica cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti: Festivalul “Teatru, strada si copil”. Acesta a inceput pe 18 mai si se desfasoara pana pe 22 septembrie sub motto-ul „Fa ceva diferit! Ia un copil si du-l azi la teatru!”.

Pe langa spectacolele consacrate de teatru pentru cei mici care vor putea fi vizionate in urmatoarele locatii: Parcurile “Alexandru Ioan Cuza” (IOR)- Sector 3, “Lumea Copiilor”- Sector 4 si “Crangasi“- Sector 6, la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City si la Sala Lahovari a Teatrului Tandarica, vor avea loc diverse ateliere si activitati creative organizate in cadrul proiectului SOS-Masina cu Jucarii (SOS Satele Copiilor).

Gasiti aici programul complet al festivalului, de exemplu azi de la ora 10:00 se joaca “Alba ca zapada” in iar maine “Capra cu trei iezi” tot de la 10:00, ambele in Parcul IOR.

Sursa foto: www.urbankid.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top