Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti trimiti copilul intr-o tabara COOLturala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde iti trimiti copilul intr-o tabara COOLturala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/05/2013

Faimoasa “tabara la Navodari” de pe timpuri a fost inlocuita cu succes de o multime de optiuni mult mai interesante, creative si constructive (cum ar fi de exemplu Tabara Medievala). Un concept nou in acest domeniu este cel de tabara Coolturala, ideea apartinand celor de la Bookland care vor organiza anul acesta pentru prima data astfel de tabere.

In primul rand, tabara se adreseaza copiilor din clasele V – VIII, va avea loc pe Valea Lotrului in judetul Valcea iar primul modul se va desfasura in perioada 30 Iunie – 8 Septembrie. Cazarea se va face la Complexul Valahia iar din activitatile la care vor participa tinerii fac parte: workshop-uri, literatura, teatru, muzica, sport, drumetii, treasure hunting.

Pretul unei astfel de tabere este de 2500 lei/modul (2 saptamani) si include: cazare, pensiune completa, activitati coolturale, intrari la obiectivele turistice, recuzita pentru activitati creative si transport cu autocarul. Gasiti mai multe detalii despre organizarea taberei si modalitatile de inscriere consultand website-ul: book-land.ro.

Sursa foto: travelwithasmile.net

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top