Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde pornesti intr-o incursiune in corpul uman | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde pornesti intr-o incursiune in corpul uman

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/05/2013

Daca nu ai reusit sa ajungi la expozitia Human Body nici weekend-ul trecut la Noaptea Muzeelor (cand intrarea a fost 20 lei) e bine de stiut ca mai ai timp pana la sfarsitul lunii iunie sa o vizitezi. Dupa cum probabil ai auzit deja, este o expozitie destul de controversata si probabil vei observa la intrarea in Muzeul Antipa cativa protestatari.

Totul este sa iti eliberezi mintea de prejudecati si sa admiti ca acest concept este mai mult constructiv decat defaimator sau nerespectos. In interiorul expozitiei vei invata tot felul de lucruri noi despre corpul uman, atat studiind cele peste 200 exponate cat si citind materialele pregatite de organizatori sau intreband studentii la medicina imbracati in halate albe si pregatiti sa ofere informatii suplimentare.

Biletul de intrare pentru adulti costa 60 lei in weekend si 50 lei de marti pana vineri iar expozitia este deschisa intre orele 10.00 – 20.00. Gasiti aici mai multe detalii despre expozitie, modul de conservare a corpurilor/organelor si tarifele pe categorii de vizitatori.

Sursa foto: www.eventim.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top