Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se da un bal in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde se da un bal in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/05/2013

La capitolul “ce se mai intampla in Bucuresti” vorbim despre un eveniment care isi propune sa reinvie atmosfera capitalei de alta data si sa anime spiritul locuitorilor (dar nu numai). Astfel, pe 23 mai, puteti lua parte la Balul Bucurestiului Interbelic, unde veti asista, printre altele, la un spectacol interactiv.

Editia IV a evenimentului va avea loc in cadrul Cercului Militar National (sala Bizantina si Sala Gotica) si va incepe la ora 20:00. In programul Balului sunt incluse demonstratii de dansuri din anii ’20-’30, momente de teatru din Bucurestiul de altadata, masa festiva si premii pentru cele mai bune costume interbelice (costumatia participantilor trebuie sa fie inspirata din perioada interbelica: rochii charleston, perle si accesorii pentru doamne, iar pentru domni frac sau costum negru de seara).

Taxa de participare la Bal este 170 ron iar pentru inscriere sau mai multe informatii despre eveniment puteti consulta website-ul: www.balulinterbelic.ro.

Sursa foto: glamourdaze.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top