Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde descoperi muzee noi in Bucuresti intr-o noapte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde descoperi muzee noi in Bucuresti intr-o noapte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/05/2013

Iata ca a venit momentul sa scriem si despre Noaptea Muzeelor din 2013, asa cum am povestit in 2011 si in 2012. Este vorba despre noaptea dintre 18 si 19 mai cand Muzeele din Bucuresti (si alte 3 orase: Baia Mare, Cluj-Napoca, Sibiu) isi deschid portile pentru doritori.

Ca in fiecare an puteti opta pentru muzee clasice precum: Muzeul Militar, Observatorul Astronomic, Muzeul Satului, Muzeul Cotroceni sau Muzeul de Arta. Totusi, daca vreti, puteti incerca si alte variante mai putin obisnuite, cum ar fi: Ferma Animalelor (care este deschisa intre 19:00 si 24:00 in Noaptea Muzeelor) sau Universitatea Spiru Haret (unde se poate vizita o expozitie de ceramica de Cucuteni).

Daca vreti sa va hotarati pe unde va veti petrece noaptea muzeelor in capitala, puteti consulta pagina de web a evenimentului pentru lista unitatile participante: www.noapteamuzeelor.ro.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top