Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te bucuri de tot ce are Turcia mai bun de oferit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…unde te bucuri de tot ce are Turcia mai bun de oferit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/05/2013

Pentru ca in weekend se anunta temperaturi peste 27 grade in Bucuresti, poate ar fi un moment prielnic (asa evitam si lipsa de entuziasm de la mijlocul saptamanii) sa planificam o plimbare in parc. Va recomandam sa nu excludeti din lista parcul Herastrau care ne incanta cu tot felul de surprize. Intr-un articol trecut va invitam sa admirati pestii exotici din expozitia Reef iar acum va informam ca in perioada 17 – 19 mai, aici se desfasoara Festivalul Turcesc.

Aveti la dispozitie cateva zile sa descoperiti fragmente din cultura si traditia Turciei. Astfel  participantii vor putea degusta preparate care fac parte din arta culinara turceasca si admira creatiile mestesugurarilor si artistilor plastici vizitand expozitiile si atelierele organizate in cadrul festivalului. Pe fundal va rasuna muzica turceasca iar pe scena vor avea lo reprezentatii de dans popular turcesc.

Gasiti mai multe detalii despre eveniment si program, consultand website-ul: www.turkfest.ro.

Sursa foto: www.sugarhero.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top