Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde Bucurestiul rasuna a muzica buna | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde Bucurestiul rasuna a muzica buna

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/05/2013

De fapt vorbim de mai multe locuri din capitala in care veti putea asculta muzica buna in perioada urmatoare: Teatrul Odeon, Hotel Ibis, Biserica Evanghelica C.A. – Luterana, Academia de Muzica – Scoala de Arte nr. 5, Sala Arcub, etc. Evenimentul care a inceput pe 9 mai (ziua Europei) si care se va desfasura pana pe 25 mai se numeste Europafest si  sarbatoreste anul acesta a 20-a editie.

In cadrul festivalului vor veni in tara peste 300 artisiti din 52 tari, acestia participand la cele doua mari competitii “Bucharest International Jazz Competition” si “Jeunesses International Music Competition” si la evenimentele conexe. De exemplu in aceasta seara de la ora 19:00 in Spatiul public European (Str. Vasile Lascar 31) va avea loc Workshop-ul „Repetitie generala” Margareta Paslaru – Romania si Concertul a cappella Voice – UK.

Gasiti programul pentru fiecare zi a festivalului si detalii despre participantii la eveniment, consultand website-ul: www.jmevents.ro.

Sursa foto: kbsrush.wordpress.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top