Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde va amuzati in weekend la Brasov | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde va amuzati in weekend la Brasov

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/05/2013

Daca v-ati hotarat sa plecati la munte in weekend si veti vizita si Brasovul in scurta escapada, e bine de stiut ca acolo se desfasoara pana pe 12 mai Saptamana Comediei cu spectacole de teatru, reprezentaţii cu mimi si bufoni pe strada Republicii si alte manifestatii/evenimente distractive.

De exemplu in aceasta seara se joaca “Sanziana si Prepelea” de la ora 19:00 la Centrul Cultural Reduta, sambata puteti urmari piesa “Zeul Macelului” iar duminica “Doamna noastra dn Pascagoula”. Pe langa piesele de teatru, puteti participa la concerte precum: “Fara Zahar”, “Trupa 6″ sau “Ada Milea”. Gasiti aici mai multe detalii despre evenimente.

In cazul in care vreti sa mancati bine in Brasov, va recomandam calduros sa incercati restaurantul Sergiana iar pentru cazare am incercat noi Pensiunea Bittner 3* care poate fi o locatie potrivita pentru un sejur scurt si nu foarte costisitor.

Sursa foto: www.cityflirt.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. waf says:

    intr-adevar..se mananca foarte bine la sergiana..like

  2. ALEXANDER RACKOZY GITENSTEIN says:

    AM FOST DE CURAND IN BRASOV,NU AM FOST IMPRESIONAT DE OAMENI ! ORASUL ESTE CA UN MUZEU IN AER LIBER ,PACAT CA LOCUITORII LUI NU SE RIDICA LA NIVELUL VALORII ORASULUI !PRESUPUN CA TOATA LUMEA INCELEGE CE VREAU SA SPUN !PER GENERAL ORASUL E OK ,DAR ESTE POLUAT DE CATRE SPECIMENE LA TOT PASUL SI E PLIN DE CEI CARE FUG DE UN TRECUT DUBIOS,RESPECTIV CIUCUR TINCA AURELIA CAT SI FIICA EI CIUCUR NADIA MARIA !AMINDOUA SUNT MONITORIZATE PENTRU CA SUNT EXCROACE DE CEA MAI JOASA SPETA ,CARE AU LASAT IN URMA LOR DATORII DE MII DE RONI SI SE FAC VINOVATE DE FURT CALIFICAT DE ACTE IN ORIGINAL,DENUNTURI CALOMNIOASE SI APARTENENTA LA OCULTA RETROGRADA!AVIZ AMATORIILOR,PE CAT POSIBIL OCOLITILE CA NU VETI AVEA DECAT DE PIERDUT !!!

home | top