Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde pornesti intr-o cautare de comori prin Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, February 23, 2019

…unde pornesti intr-o cautare de comori prin Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/05/2013

Pe cei de la Roaba de Cultura ii cunoastem bine de ceva timp si ne bucuram ca isi deschid portile si in acest an, Sambata, pe 11 mai. Ce este si mai interesant este ca, tot sambata, va avea loc un eveniment inedit: Treasure Hunt Urban.

Vanatoarea de comori se va desfasura pe echipe de 3-4 persoane, incepe la 09:30 in Herastrau (zona Pescarus) si continua pe la urmatoarele obiective:  Piata Presei Libere – Arcul de Triumf – Piata Victoriei – Universitate – Piata Unirii. Ca detalii logistice: inscrierea se face prin completarea unui formular (pe care il gasiti aici), participarea costa 15 lei de echipa, transportul intre obiective trebuie facut doar cu transportul in comun iar echipele care se vor situa pe locurile 1, 2 si 3 vor castiga premii atractive.

Treasure Hunt-ul se va finaliza tot in Herastrau cu un afterparty si muzica buna. Gasiti mai multe detalii despre aceasta initiativa consultand pagina de Facebook a evenimentului: TreasureHuntUrban.

Sursa foto: faceit2012.cabanova.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top