Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde uitucii gasesc imediat cadourile potrivite | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, May 26, 2019

…unde uitucii gasesc imediat cadourile potrivite

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 08/05/2013

Fiecare cunoaste pe cineva sau este chiar personal victima unei memorii scurte in ceea ce priveste aniversarile, zilele de nastere, datele speciale si chiar sarbatorile. Aceasta persoana este in general cea care alearga in ultimul moment, dupa ora de inchidere a magazinelor, dupa orice fel de cadou. In general, uitucul se prezinta la petrecere, aniversare sau la ocazia speciala cu un cadou cumparat din benzinarie la suprapret si care nu este intotdeauna exact ceea ce si-ar fi dorit sarbatoritul sau sarbatorita.

Pentru acest tip de persoane, fiecare ocazie speciala este un adevarat cosmar indiferent cat de multe “post it-uri” si “reminder-uri” si-ar lasa pe toate gadget-urile si suprafetele disponibile. Unii il considera un blestem, allii o predispozitie genetica, cert este faptul ca pentru uituci exista in final o solutie : cadourile online.

Tehnologia e-commerce redefineste intreaga idee a achizitionarii cadourilor pe ultima suta de metri, simplificand procesul si reprezentand salvarea pentru multi dintre cei care pana la dezvoltarea comertului online se gaseau in situatiile imposibile descrise mai sus.

Internetul ofera o sursa nelimitata de optiuni pentru cei care trebuie sa cumpere un cadou rapid, iar acesta poate fi accesat oricand si de oriunde, fara a atrage atentia in aceeasi masura in care atrage o fuga nebuna la magazin in seara aniversarii partenerei.

Cadouri online pentru ultimul minut

Pentru acea categorie speciala de persoane care fie din lipsa de timp, fie din cauza unei memorii slabe, ajung sa cumpere cadourile in ultimul moment, site-urile de e-commerce ofera cateva alternative:

E-Gift Cards, mai precis cardurile de cadouri online. Aceasta este optiunea ideala pentru cei care sunt cu adevarat in criza din timp, iar prin criza de timp se intelege ca au doar maxim cateva ore la dispozitie. Certificatele si cardurile de cadouri online pot fi platite prin credit card cu valori ce se incadreaza in general intre 35 si 500 de euro si pot fi trimise mai apoi pe email persoanei careia i se adreseaza cadoul. Aceasta poate mai apoi sa utilizeze suma pentru a-si cumpara cadoul dorit de pe site-ul care a emis cadrul sau certificatul.

Acesta este un tip de cadou usor impersonal, comparabil poate cu a darui bani in plic, insa este o solutie de ultim moment si la final persoana careia i se adreseaza se va alege exact cu cadoul dorit.

Cadourile online de pe site-uri de specialitate. Pentru cei care au mai mult timp la dispozitie (cel putin 24 de ore), solutia sunt magazinele online precum www.cudetoate.ro. Pe aceste site-uri se gasesc toate tipurile de cadouri pentru femei sau barbati la care cumparatorul s-ar putea gandi. De la ondulatoare de par, la parfumuri si la bijuterii, toate sunt atent selectate si listate astfel incat sa fie usor de navigat. Pe astfel de site-uri este imposibil sa nu se gaseasca cadoul perfect indiferent de situatie. Singurul dezavantaj este perioada de livrare, iar desi multe dintre aceste magazine ofera suport tehnic online si sunt deschisi optiunii de livrare de urgenta, cadoul va ajunge cel mai devreme in cateva ore sau a doua zi in functie de ora la care se face comanda.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top