Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde ai acces in Regatul Cailor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde ai acces in Regatul Cailor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/05/2013

Este vorba despre un loc magic unde caii sunt “stapanii” absoluti: clubul Regatul Cailor situat in Satul Varlaam Comuna Adunatii Copacei – Judetul Giurgiu. Clubul a fost construit cu o investitie de aproape 1 milion de euro si se intinde pe o suprafata de 65.000 mp.

Regatul Cailor ofera o varietate de facilitati -  spatii ingrijite, aerisite, luminose, hambare curate,atmosfera relaxanta si oameni calificati si dornici sa fie de ajutor clientilor. Aici pot veni nu numai profesionistii in echitatie ci si incepatorii chiar foarte tineri (centrul are si cai si ponei). De exemplu in cadrul clubului, cei mici pot participa la programul de activitati “Sa stii mai multe, sa fii mai bun” care include initiere in echitatie, o vanatoare de comori cu premii dar si multe alte surprize.

Gasiti mai multe detalii despre Regatul Cailor, localizare, serviciile pe care le ofera si dotarile de care dispun, consultand website-ul: www.regatulcailor.ro.

Sursa foto: www.regatulcailor.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. LA CAI says:

    Rding Club LA CAI http://www.lacai.eu Tarife: – 80 lei / 45 de minute – adulti – abonament 11 sedinte: 500 lei – cu valabilitate 2 luni – valabil de marti-vineri – abonament 11 sedinte: 750 lei – cu valabilitate 2 luni – si Week-end Programari la 0724 435 177 sau online pe website

home | top