Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde incepe Festivalul Traditiilor de Paste | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Wednesday, July 17, 2019

…unde incepe Festivalul Traditiilor de Paste

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/04/2013

Mai avem o saptamana pana la Paste si o multime de evenimente si activitati de experimentat pana atunci. De exemplu de miercuri incepe Festivalul Traditiilor de Paste (organizat de Primaria Sectorului 5) care se va desfasura pana pe 6 mai in Parcul Sebastian.

Cei mici vor fi incantati peste masura de acest eveniment, avand in vedere ca pot participa la tot felul de ateliere (reciclare creativa, traditii romanesti, teatru de papusi, etc), pot viziona spectacole de magie si se pot intalni cu diverse personaje indragite. Copiii vor participa la activitati amuzante precum facepainting si modelaj de baloane iar pentru cei mai competitivi, vor avea loc concursuri sportive.

Atelierele pentru copii vor avea loc in fiecare zi in intervalele orare 10:00 – 13:00 si 15:00 – 20:00 iar inscrierile se pot face la nr de tel. 0736133052. Puteti afla noutatile consultand pagina de Facebook a parcului Sebastian.

Sursa foto: bebster.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Mariana Tilica says:

    Ma iertati ca va deranjez,vin cu rugamintea la d-voastra sa publicati un articol umanitar despre copilul meu.Singura mea speranta sunteti d-voastra.Toate detaliile despre copilul meu le gasiti pe blogul umanitar:
    http://dorintilica.blogspot.ro/ .

    Va multumesc anticipat!

    Va rog frumos sa-mi dati un raspuns daca puteti publica articolul de care v-am rugat la adresa de e-mail tilicamariana@yahoo.com

home | top