Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se da o petrecere-barbecue la Palat | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, May 25, 2019

…unde se da o petrecere-barbecue la Palat

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/04/2013

Fanii gratarelor au in sfarsit sansa sa participe la un eveniment dedicat lor, organizat in gradina interioara a Palatului Ghika in cadrul Grill Champions Tour Sambata aceasta, pe 27 aprilie. Astfel, la American Barbecue Show, dupa cum o arata si numele, se va pregati si degusta un meniu tipic american.

Maestri internationali ai barbecue-ului: Don Marco si Don Caruso vor pregati pentru oaspeti costite afumate, steak-uri de vita, pulled pork (friptura de porc preparata timp de 10 ore in grill ceramic), branza Camembert  pe placa de cedru si la desert muffins. In timp ce friptura va sfarai pe gratare, petrecaretii se pot relaxa in gradina palatului savurand vin de Corcova.

Accesul se va face pe baza de bilet (puteti comanda aici), locurile sunt limitate iar evenimentul incepe de la 13.00 si ofera participantilor demonstratii live de cooking pe gratare performante.

Sursa foto: www.port.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top