Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se organizeaza din nou un Festival dulce dulce | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde se organizeaza din nou un Festival dulce dulce

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 24/04/2013

Va anuntam din nou ca urmeaza Sweet Fest, de data aceasta editia de primavara, de Florii si de Paste. Festivalul va avea loc la Hanul lui Manuc, weekend-ul viitor (in perioada 26 – 28 aprilie) si va continua sa surprinda prin dulciuri rafinate si speciale.

Daca iesiti sa sarbatoriti de Florii in Centrul Vechi, nu trebuie sa ratati targul de dulciuri, aici veti gasi deserturi home-made, sortimente de ciocolata, praline (cum ar fi cele belgiene de la Leonidas) si cafea, cupcakes (de exemplu de la Stephany’s –The cupcake company), clatite, cozonaci sau pasca. La aceasta editie va avea loc si lansarea in Romania a produselor belgiene Belberry – Maitre Confiturier - dulceturi, marmelade si siropuri de fructe din ingrediente exclusiv naturale.

Intrarea este libera iar accesul se poate face intre orele 10:00 si 20:00. Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

Sursa foto: www.lamolina.it

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top