Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cei mici se transforma in cavaleri si printese | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde cei mici se transforma in cavaleri si printese

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 23/04/2013

In iunie se da startul taberelor medievale unde distractia in aer liber si povestile din trecut se impletesc perfect oferind copiilor sansa sa petreaca o vacanta memorabila, recreativa si interactiva. Anul acesta locatiile unde vor putea merge copiii sunt Fundata (la pensiunea Valea cu Struti) si Moeciu de Sus (la pensiunea Dor de Moeciu).

Printre atelierele organizate in cadrul taberei medievale se numara si pictura si heraldica medievala, tir cu arcul, improvizatie si teatru medieval, realizare manuala a hartiei. De asemenea, cei mici vor porni in drumetii si mici excursii (de exemplu vizitele la Hodaita sau la Stana) iar la “ceas de seara”, in tabara se vor spune povesti in jurul focului.

Tabara medievala este organizata pentru copiii cu varste intre 5 si 16 ani, prima editie se desfasoara in perioada 23 – 29 iunie la Moeciu de Sus iar costul este de 1550 lei/copil. Gasiti aici mai multe informatii despre acest tip de tabara.

Sursa foto: www.tabara-medievala.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top