Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se desfasoara Mures Marathon 2013 | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, October 16, 2018

…unde se desfasoara Mures Marathon 2013

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/04/2013

Pentru cei cu pofta de aventura exista un concurs amator de rafting, caiac si canoe numit „Mures Marathon” si unul de slalom pe ape repezi care vor avea loc maine, 20 aprilie pe Valea Muresului.

Tariful de acces pentru concurs este de 35 lei iar participantii trebuie sa aiba echipamentul necesar de protectie si sa citeasca regulamentul concursului inainte. Pe site-ul organizatorilor (Outdoor Experience) gasiti detalii despre competitie, inscriere, programul activitatilor dar si modalitati de transport si posibilitati de cazare in zona.

In cazul in care va surade acest eveniment insa nu aveti experienta necesara, puteti incerca o “scoala de caiac pe ape repezi”. De exemplu, in perioada 29 mai – 2 iunie are loc un astfel de training pentru nivelul I pe raurile Basca si Buzau, in apropierea localitatii Nehoiu. Un astfel de curs costa 229 euro/persoana/5 zile (include cursul cu predare in limba engleza si echipamentul necesar).

Sursa foto: www.altorizont.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top