Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde biciclistii vor avea o surpriza foarte placuta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, August 17, 2018

…unde biciclistii vor avea o surpriza foarte placuta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/04/2013

Este vorba despre Centura Cicloturistica Bucuresti, un proiect-pilot indraznet care si-a propus antrenarea comunitatilor rurale din jurul capitalei in dezvoltarea unui mediu ciclo – prietenos. Astfel, cu ajutorul tinerilor din comunitatile rurale si partenerilor proiectului, Centura Cicloturistica va fi “data in folosinta” in aceasta Sambata, pe 20 aprilie.

Traseul are aproximativ 25 km si va putea fi parcurs timp de aproximativ 2-3h (gasiti aici harta centurii) iar suprafata este mixta, de la asflat la poteci de pamant. La evenimentul de lansare sunt asteptati atat biciclistii profesionisti cat si incepatorii (inclusiv copii) si este bine de stiut ca pe traseu veti avea ocazia sa admirati peisaje superbe si foarte variate (padure, lunca, mal inalt, zona cu stufaris). De asemenea, veti putea face opriri la producatorii locali (apicultori, producatori de legume proaspete) iar pentru odihna exista si o zona de picnic.

Aici gasiti evenimentul de lansare (inclusiv date despre trenurile de sosire si plecare in/din Ciocanesti) iar aici detalii despre centura.

Sursa foto: www.b365.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top