Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde asculti simfonia lalelelor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde asculti simfonia lalelelor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 17/04/2013

Probabil toata lumea stie deja despre ce “loc” este vorba: Pitesti. Aici are loc editia cu numarul 36 a Simfoniei Lalelelor in perioada 19 – 21 aprilie. Prin urmare, in cazul in care nu aveti inca program pentru weekend-ul de care ne apropiem, puteti da o fuga pana la Pitesti pentru atmosfera de sarbatoare si aranjamentele deosebite.

Accesul la eveniment va costa 5 lei iar iar pentru filmarea sau fotografierea expoziţiei de la Casa Cartii, tariful va fi de 25 lei pe zi de persoana. In total vor fi înflorite peste 140.000 de lalele, ai caror bulbi au fost plantati inca de toamna anului trecut. Spre deliciul participantilor, Sambata, 20 aprilie, de la ora 19:30, are loc in Piata Primariei un concert extraordinar al formatiilor “Directia 5″ si “VH2″.

Daca vreti sa aflati mai multe despre eveniment si sa vedeti cum s-au desfasurat editiile trecute, puteti consulta website-ul: www.simfonialalelelor-pitesti.ro.

Sursa foto: www.euro-turism.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top