Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti sa faci un bine | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, December 10, 2018

…unde poti sa faci un bine

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/04/2013

Sunt momente in viata noastra cand simtim nevoia sa facem lucruri bune, sa ajutam, sa donam sau sa ne facem utili pentru o cauza buna. Daca va aflati din intamplare intr-un astfel de moment, avem o propunere pentru voi: cautati un proiect listat pe “bursa binelui” si actionati!

Pe bursa gasiti o multime de proiecte, care mai decare mai interesante si induiosatoare: de la programe speciale pentru persoanele cu dizabilitati (“Simte Arta” – reduceri la muzee, tabara pentru tineri si copii) pana la proiecte pentru copiii ai caror parinti sunt plecati in strainatate la lucru sau pentru incurajarea afacerilor sociale, dotarea cu incubatoare a spitalelor, etc. Va lasam placerea de a le descoperi rand pe rand direct pe site-ul “Bursa Binelui” si speram ca macar unul dintre ele sa va impresioneze. Donatiile se pot face foarte usor direct pe site, ca orice plata online, urmand sa primiti un mail de confirmare.

Sursa foto: theeduplayground.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top