Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde liliacul e mai parfumat si infloreste mai frumos | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde liliacul e mai parfumat si infloreste mai frumos

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 10/04/2013

Lunile urmatoare vremea va deveni perfecta pentru plimbari in aer liber si ne-am gandit sa va propunem o evadare din oras cu aceasta ocazie. In loc de iarba verde, unde probabil va da buzna tot romanul de 1 Mai sau in orice zi calduroasa de primavara, va propunem o plimbare printr-o rezervatie sau padure de liliac.

Aveti urmatoarele variante la dispozitie:

- Rezervatia de liliac Ponoarele (Mehedinti) - este probabil cea mai importanta de acest fel si se afla pe drumul dintre Targu Jiu si Drobeta Turnu Severin. Aici are loc si “Sarbatoarea Liliacului” chiar in ziua de Paste, pe 5 Mai. Gasiti mai multe detalii despre localizarea comunei Ponoarele, rezervatie, eveniment si alte obiective turistice existente in zona, consultand website-ul: www.ponoarele.ro.

- Rezervatia de liliac Valea Oilor si Rezervatia de liliac Fantana Mare (Tulcea) reprezinta obiective turistice care nu trebuie ratate daca va aflati in trecere prin Podisul Dobrogei.

Va uram plimbare placuta si relaxanta!

Sursa foto: www.infopensiuni.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top