Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde petreci 1 Mai inedit | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde petreci 1 Mai inedit

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 09/04/2013

Pentru ca de acum incolo ne putem pregati linistiti de zile insorite cu adieri placute, pomi infloriti si atmosfera de primavara, va propunem o activitate inedita pentru zilele libere de luna viitoare: “1 Mai la Tara”. Ideea este a celor de la Village Life, locul va fi ca de obicei in mijlocul naturii iar evenimentul va combina experienta directa a vietii la sat cu un traseu intr-unul din cele mai spectaculoase parcuri nationale din tara (Buila -Vanturarita).

Evenimentul se va desfasura in perioada 1 – 3 Mai iar locatia exacta este Satul Varatici din Comuna Costesti, judetul Valcea. Aici participantii vor invata despre gradinarit, cresterea vitelor, intretinerea livezilor de meri si pruni, apoi vor intinde masa mare campeneasca (dar de post!) in mijlocul gradinii. A doua zi vor urca pe un traseu din Parcul National, descoperind in drum, cu ajutorul satenilor care ne insotesc, bogatia plantelor medicinale de mai dar si Schitul 44 Izvoare, simplu si frumos, acoperit cu sita.

Taxa de participare la eveniment este de 240 RON/ persoana. Aceasta include evenimentul in sine plus ce-i trebuie unui om in doua zile si ceva: toate mesele, somn la gazde verificate din satele comunei Costesti. Va puteti inscrie pana pe 20 aprilie trimitand un mail la adresa: alexandra@villagelife.ro.

Sursa foto: www.crestinortodox.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top