Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti face bungee jumping | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde poti face bungee jumping

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 03/04/2013

bungee jumpingLa capitolul senzatii tari, Romania sta foarte bine in oportunitati. Parasuta, parapanta, tiroliana, se gasesc de toate, pentru toti. Una dintre cele mai spectaculoase variante de sport extrem, este insa bungee jumpingul, adica aruncarea in gol, la peste 100 de metri, legat fiind de un punct fix si rezistent, printr-o franghie solida.

In Romania, exista doua mari instalatii de bungee jumping fixe (singurele din tara), la Barajul Vidraru, unde se sare de la o inaltime de 166 m si la Cheile Rasnoavei unde se sare de la o inaltime de 140 m. Pentru cei care isi doresc sa incerce dar le este prea teama de distanta mare, pot incerca un bungee mai mic, de la 40 m inaltime, tot in Cheile Rasnoavei.

Pretul unui salt este de aproximativ 100 de euro atat la barajul Vidraru cat si in Cheile Rasnoavei de la 140 m. Saritura de la 40 de metri costa 100 RON. La concerte sau evenimente, se poate sari si de pe o macara fixa.

 Sursa poza

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Alina says:

    Chiar imi doream sa fac acest lucru, sa fac bungee jumping. Multumesc mult pentru informatie.

home | top