Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care poti petrece o seara deosebita alaturi de sufletul pereche | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…in care poti petrece o seara deosebita alaturi de sufletul pereche

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/03/2013

Am vizitat de curand un local din centrul capitalei care ne-a deschis apetitul pentru organizarea de evenimente romatice si ne-am gandit sa impartasim acest lucru cu cititorii blogului, poate reusim sa va inspiram si pe voi sa faceti surprize placute. Este vorba despre Restaurantul Le Theatre situat pe Strada George Enescu, nr. 2-4, in zona Piata Amzei, in spatele Bisericii Albe.

Ne-a placut pentru ca este un local destul de intim, era destul de liber in seara unei zile din timpul saptamanii si pentru ca inspira mult romantism. Pianul din centrul restaurantului prevesteste seri lungi si presarate cu melodii frumoase iar luminitele incantatoare de la ferestre te fac sa te simti ca intr-o poveste de iarna. Atentie, insa, preturile sunt peste medie.

Gasiti aici mai multe detalii despre restaurant si evenimentele care se organizeaza sau se pot organiza in cadrul localului.

Sursa foto: www.letheatre.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top