Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde participi la maratonul de teatru | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde participi la maratonul de teatru

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 26/03/2013

Este vorba despre un eveniment foarte interesant care se va organiza in Sibiu: Festivalul „25 de ore de teatru non-stop” si la care vor participa personaje celebre precum: Marcel Iures, Florin Piersic Junior sau Alexandru Dabija. Acest “maraton” special incepe sambata viitoare (30 martie) de la ora 18:00 si se desfasoara sub sloganul „Respira. Teatru”.

In cele 9 locatii participante la festival din Sibiu (8 indoor si Piata Mare) se vor juca piese de teatru cu actori renumiti („Emigreisan Grim”, “Zorba”, “Colibri”, “Dragonul de aur”, “ABSOLUT”, etc) si vor avea loc tot felul de evenimente conexe precum: proiecţii de filme, recitaluri de poezie si concerte.

Pentru mai multe detalii si noutati puteti urmari pe site-ul evenimentului sau pe pagina de Facebook a evenimentului, aici veti gasi si mici concursuri la care puteti castiga obiecte promotionale.

sursa foto: en.baiedeschaleurs.ca

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top