Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cineva a castigat o invitatie dubla la concertul Moonlight Breakfast | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde cineva a castigat o invitatie dubla la concertul Moonlight Breakfast

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 22/03/2013

Ce poate fi mai frumos la sfarsit de saptamana decat sa primesti o veste buna care sa te inveseleasca pentru tot weekend-ul. Acestea fiind spuse, fara prea mult suspans, vom anunta norocosul castigator al invitatiei duble la Concertul Moonlight Breakfast organizat in Restaurantul Osho din Primaverii: Adrian Iordanescu.

Adrian, in primul rand felicitari iar in al doilea rand, te rugam sa ne trimiti datele tale de contact (numar de telefon si adresa de email) la adresa contact@stiuunloc.ro sau sa le mentionezi intr-un comentariu la acest articol. Concertul incepe la ora 20:30 si va fi completat de un show de proiectie, marca Les Ateliers Nomad iar restaurantul este situat pe Bulevardul Primaverii, nr. 19-21, Bucuresti. Distractie placuta!

Le multumim tuturor participantilor si le uram succes in continuare la urmatoarele concursuri. Daca vreti totusi sa mergeti la concert, mentionand “stiuunloc” la rezervare beneficiati de o reducere de 20% din pretul biletului.

Sursa foto: thetinyjewelbox.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top