Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde primesti puieti gratuit sa ii plantezi in fata blocului | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, December 14, 2018

…unde primesti puieti gratuit sa ii plantezi in fata blocului

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/03/2013

Daca pana acum cautati scuze “financiare” pentru a lipsi de la plantarea de copacei, mai nou puteti primi gratuit puieti pentru a-i planta in fata blocului sau pe orice alte spatii publice. Este vorba despre o initiativa a Primariei Sectorului 6 prin care sunt incurajati cetatenii sa se implice activ in inverzirea cartierelor.

Astfel, in ”Luna padurii” în perioada 15 martie – 15 aprilie, cu sprijinul Romsilva,  se deruleaza proiectul ”Planteaza un copac pentru sanatatea ta!”.  Cele trei puncte de unde fiecare locuitor al sectorului 6 poate lua cate un copacel se afla in Drumul Taberei, la intrarea in parc dinspre piata; in Militari, deasupra pasajului Lujerului si in Crangasi, la intrarea in parc dinspre metrou.

Gasiti mai multe detalii despre proiect consultand website-ul: www.ecomagazin.ro sau mergand direct la corturi zilnic de marti pana vineri, intre 12:00 si 18:00, si sambata, intre 09:00 si 12:00.

Sursa foto: whatgives365.com

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top