Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gasesti activitati pentru copii | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, June 18, 2019

…unde gasesti activitati pentru copii

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/03/2013

Pentru parintii cu copii nelinistiti, cu multa energie si dornici sa incerce lucruri noi, avem o veste buna: a aparut un “loc online” unde acestia pot gasi o multime de activitati pentru cei mici. Este vorba despre site-ul “www.melc-codobelc.ro” care reprezinta un fel de catalog online de evenimente si activitati pentru copii, reduceri si promotii, magazine si furnizori de servicii.

Pe site puteti intra atunci cand sunteti in cautarea unor ateliere interactive pentru copii care sa le solicite atentia, creativitatea, indemanarea, inteligenta, curajul, indrazneala sau cand aveti de cumparat jucarii sau vreti sa faceti o bucurie unui copil. Daca va abonati la newsletter aflati tot felul de noutati: de la reduceri la magazine pentru copii, evenimente pentru cei mici, lichidari de stocuri, expozitii si targuri.

Prin urmare, daca doriti sa fiti conectati la toate noutatile din lumea celor mici, puteti accesa website-ul: www.melc-codobelc.ro.

Sursa foto: anusca-anusca2011.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top