Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde castigi invitatii gratuite la concert Moonlight Breakfast | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Friday, July 19, 2019

…unde castigi invitatii gratuite la concert Moonlight Breakfast

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 15/03/2013

Pentru ca azi este vineri, o zi plina de optimism si trebuie sa intram in atmosferavoioasa de weekend, v-am pregatit o surpriza de proportii: organizam un concurs la care puteti participa pana pe 21 martie (ora 00:00) si la care puteti castiga o invitatie dubla gratuita la concertul Moonlight Breakfast (puteti asculta piesa lor cunoscuta “Shout” aici). Trupa va interpreta piese vechi si noi in varianta acustica: acoustic guitar, contrabass, piano, clarinet, etc. Evenimentul se va desfasura pe 23 martie la Restaurantul Osho Primaverii, acolo unde va avea loc si un show de proiecţie marca Les Ateliers Nomad.

Prin urmare, tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga invitatia dubla la acest eveniment este sa dati Like & Share acestui concurs pe pagina de Facebook a site-ului StiuUnLoc. Extragerea va avea loc pe 22 martie si tot atunci vor fi anuntati si castigatorii. Totusi, daca nu sunteti suficient de norocosi, va puteti cumpara bilete prin mail la oshoprimaverii@gmail.com sau pe telefon +4 0749 200 071, acestea costa 70 lei cu vinul casei si canapes inclus. Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment.

Sursa foto: liviualexa.ro

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top