Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde pleci, inveti, te intorci si schimbi | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde pleci, inveti, te intorci si schimbi

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/03/2013

Este vorba despre un eveniment care poate schimba vietile tinerilor si care noua ne este foarte drag: RIUF 2013 (am mai scris si despre editiile trecute din 2011 si din 2012). Este locul in care descoperi ca ai mult mai multe oportunitati de studiu si cariera in tara si in afara ei decat ti-ai fi putut imagina. Aici gasesti reprezentanti ai universitatilor din strainatate care iti explica entuziasti ce presupune studiul la astfel de centre si de asemenea gasesti alumni dornici sa iti impartaseasca din experienta lor astfel incat sa fii cat mai bine pregatit pentru ce urmeaza.

Viata de student este grea, stim cu totii, insa poate fi si foarte frumoasa, de aceea, locul in care te decizi sa urmezi facultatea sau masterul este decisiv. La RIUF vor veni universitati din toata lumea iar participantii vor putea asista la workshop-uri si discutii pe teme precum: burse de studiu, conditii de admitere, diverse sisteme de invatamant si particularitatile lor, etc. Gasiti mai multe detalii despre universitatile participante si seminariile organizate in cadrul evenimentului care se va desfasura in perioada 16 – 17 martie in Bucuresti, pe 19 martie in Timisoara si pe 21 la Iasi, consultand website-ul: riuf.ro.

Sursa foto: comingtoaforeignland.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top