Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care gasesti oferte bune de vacanta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, October 16, 2018

…in care gasesti oferte bune de vacanta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/03/2013

Weekend-ul viitor va fi foarte aglomerat pentru cei care investesc timp si efort in pasiunile lor (vezi gradinarit, pescuit sau vanatoare) dar si pentru cei care isi planuiesc foarte bine vacantele si cauta intotdeauna cele mai bune oferte. Astfel, in perioada 14 – 17 martie, la Centrul Expozitional Romexpo, se desfaoara Targul de Turism al Romaniei.

Daca stii exact ce fel de sejur cauti, atunci lucrurile sunt foarte simple la targ pentru ca vei putea alege dintr-o multime de oferte de la agentii diferite. In cazul in care vrei sa pleci intr-o vacanta minunata departe de stres si agitatie dar nu te-ai gandit la toate detaliile, poti discuta cu reprezentatii agentiilor de turism care te vor ajuta sa gasesti vacanta perfecta pentru tine. La targ mai gasesti oferte bune in tara, reduceri de pana la 30%, afli care sunt ultimele tendinte in materie de activitati turistice, destinatii noi, etc.

Gasiti mai multe detalii despre targ: program, expozanti si invitatii online, consultand website-ul: www.targuldeturism.ro.

Sursa foto: www.thehoneygatherers.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top