Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care poti vizita 2 tari speciale intr-o singura excursie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…in care poti vizita 2 tari speciale intr-o singura excursie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/03/2013

Agentia Elysse le propune celor dornici de cunoastere si de vizitarea unor locuri speciale cu multa incarcatura istorica, culturala si spirituala, un circuit in Grecia si Macedonia cu plecare in mai, septembrie si octombrie. Aceasta calatorie este destinata mai ales celor care nu considera Grecia doar “o tara a plajelor frumoase” si Macedonia o “alta tara din Balcani”.

Calatoria cu autocarul va incepe cu o oprire in Macedonia unde se vor vizita diverse obiective in capitala tarii Skopje: Podul de Piatra , casa memoriala a Maicii Tereza , Piata Macedonia si statuia lui Alexandru Macedon. Si pentru ca Macedonia este numita tara lacurilor si muntilor avand 50 de lacuri naturale si artificiale si saisprezece lanturi montane cu o inaltime de peste 2000 de metri, in cadrul circuitului se va vizita lacul Ohrid prin Canionul Matka. Iar in Grecia se viziteaza Manastirea Megalometeor si Sf. Stefan, orasul Athena, insule Hydra, Eghina si Poros, Paralia-Katerini si Salonic.

Gasiti mai multe detalii despre aceasta oferta consultand website-ul agentiei: www.elysse.ro.

Sursa foto: travel.nationalgeographic.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top