Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde castigi invitatii gratuite la teatru | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde castigi invitatii gratuite la teatru

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/03/2013

Aseara am trecut printr-o experienta placuta pe care am vrea sa o impartasim cu voi si pe care, mai mult decat atat, am vrea sa o traiti pe viu si sa va intoarceti aici sa povestiti ce senzatii, impresii si ganduri v-au traversat corpul si mintea pe parcurs. Este vorba despre o piesa de teatru care se numeste Novecento, este de fapt un “One Man Show” la care am avut placerea sa fim invitati si care se va juca si  pe 7 martie, la Godot Café-Teatru, incepand cu orele 18:00.

Piesa este regizata de Daniel Lungu, actorul se numeste Mihai Costache, scenografia este realizata de Razvan-Mihai Plaiasu cu participarea la vioara a Mariei Balanean iar povestea este a unui pianist foarte talentat care s-a nascut si a fost abandonat pe vapor, traindu-si mare parte din viata pe ocean (Novecento). La un moment dat, pianistul se hotaraste sa vada marea (“viata”) dintr-o perspectiva diferita, de pe uscat, insa revine dupa un timp, dezamagit de ce gaseste pe pamant. Este o piesa care te face sa gandesti putin mai departe de situatia actuala, undeva in viitor si probabil acest lucru este cel mai important la un astfel de spectacol.

Apropo de trecerea prin filtrul propriu a acestei experiente, ne-am gandit sa organizam un concurs la care puteti castiga 3 invitatii duble gratuite la piesa Novecento, care se joaca pe 7 martie la Cafe Godot. Concursul incepe astazi si se desfasoara pana joi, la ora 14:00 (spectacolul incepe la 18:00). Tot ce aveti de facut este sa dati Like paginii StiuUnLoc si Share paginii evenimentului cu textul: “eu vreau sa merg, cine mai vine?”. Cei 3 castigatori ai invitatiilor duble vor fi trasi la sorti si anuntati pe Facebook si aici joi, pana la ora 15:00.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Diana Barbu says:

    am participat :D

home | top