Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care ai grija de minte, trup si suflet | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…in care ai grija de minte, trup si suflet

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/02/2013

Pentru ca weekend-ul acesta se da startul la buna-dispozitie de primavara si pentru ca e momentul perfect in care sa ne gandim la starea noastra fizica, psihica si mentala si la cum sa imbunatatim anumite aspecte din aceasta sfera, ne-am gandit sa va povestim putin despre festivalul „Body Mind and Spirit” care se desfasoara la Sala Palatului in perioada 1-3 martie. Ca de obicei, acest festival devenit traditie, promoveaza un stil de viata echilibrat din toate punctele de vedere si o stare de spirit armoniasa.

La festival sunt invitati toti cei care au afectiuni sau vor sa le previna prin terapii alternative/complementare cum ar fi homeopatie, acupunctura, masaj, reflexoterapie, apiterapie, fitoterapie, qi gong, etc. De asemenea, cei interesati de aspectul fizic si de mentinerea in forma vor putea incerca la targ cosmetice, dermato-cosmetice, vor urmari demonstratii de arte martiale, dans, TAICHI, FITBALL, zumba, etc. Intrarea la eveniment este libera iar detaliile referitoare la invitati, momentele artistice, orarul demonstratiilor, pot fi gasite pe site-ul: www.bodymindspiritfestival.ro.

Sursa foto: allianceforweightloss.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top