Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde mergi la o sezatoare adevarata in Judetul Sibiu | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, February 19, 2019

…unde mergi la o sezatoare adevarata in Judetul Sibiu

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 27/02/2013

Cei de la Village Life s-au gandit sa ne faca o surpriza chiar de Sarbatoarea Mucenicilor (9 – 10 martie), organizeaza o Sezatoare adevarata in Comuna Racovita, la 24 km de Sibiu, la poalele muntelui Suru  (inceputul traseului montan Creasta Fagarasilor). Se anunta un eveniment traditional cu multa voie-buna, oameni calzi, dornici sa primeasca oaspeti si activitati interesante.

Organizatorii promit distractie ca pe vremuri la sat, cu cantece si dansuri populare, bucate alese ardelenesti si povesti din partea locului. Taxa de participare la Sezatoare este de 150 lei/persoana care include mancarea (toate mesele) si cazarea (1 noapte). Este bine de stiut ca din acesti bani, 25% acopera costurile Asociatiei Village Life pentru organizare iar 75% ajung la familiile care fac posibila Sezatoarea. Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment, iar daca va tenteaza sa participati, locurile sunt limitate (20) iar rezervarea trebuie facuta pana pe vineri (1 martie). Mai puteti citi impresii dintr-o excursie cu cei de la Village Life aici.

Sursa foto: www.libertatea.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top