Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde cei mici participa la activitati de Martisor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde cei mici participa la activitati de Martisor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/02/2013

Ne bucuram sa va anuntam ca Muzeele noastre preferate au pregatit tot felul de activitati interactive pentru copii cu ocazia Martisorului si a primaverii. La Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, copiii vor invata sa foloseasca tehnica rasucirii hartiei pentru a crea felicitari si martisoare, la Muzeul National de Geologie va avea loc o noua editie a atelierului de creatie si distractie: “Primavara la Muzeu” iar la Muzeul National al Taranului Roman se desfasoara Targul Martisorului in perioada 27 februarie – 3 martie.

La Antipa, cei mici pot merge in fiecare vineri, in perioada 22 februarie – 1 martie la atelierele de quilling sustinute de Daniela Stanciu, trainer SmartKidsLand. La Muzeul de Geologie puteti achizitiona “Martisoare minerale” iar cei mici vor colora, decupa si confectiona din diverse materiale flori, fluturi, buburuze, pasari si alte simboluri ale primaverii (atelierele se desfasoara in perioada 23 februarie – 02 martie). La MTR veti putea degusta bunatati iar copiii vor putea urmari o piesa de teatru cu papusi si umbre: Baba Dochia.

Sursa foto: www.mediafax.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top