Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se viziteaza gratuit un Castel renumit din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 17, 2019

…unde se viziteaza gratuit un Castel renumit din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 21/02/2013

Toata lumea vorbeste despre cel mai important eveniment sportiv pentru tineret din Europa, sau Festivalul Olimpic al Tineretului European 2013 care se desfasoara chiar in aceste zile la Brasov (a inceput pe 17 februarie si se termina pe 22). In cadrul acestui Festival au loc tot felul de intreceri in locatii precum: Schi alpin – Poiana Brasov, Sarituri cu schiurile – Rasnov, Patinaj viteza – Patinoar Poiana Brasov, Hochei pe gheata si Patinaj Artistic – Patinoarul olimpic Brasov,  Biatlon – Fundata, Snowboard – Predeal.

Vestile bune tin de lucrurile care se pot face gratuit odata cu acest eveniment, cum ar fi de exemplu, faptul ca intrarea la competitii este fara costuri iar vizitarea Castelului Bran este de asemenea gratuita. Gasiti mai multe detalii despre programul competitiilor, castigatorii de pana acum si evenimentele conexe, consultand website-ul: eyowf2013.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top