Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care petreci un weekend de neuitat de 8 martie, la munte | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…in care petreci un weekend de neuitat de 8 martie, la munte

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 20/02/2013

In perioada 8-10 martie aveti sansa sa participati la un eveniment foarte interesant despre viata de cuplu si casnicie care se organizeaza sub forma unui “weekend de neuitat” la munte, la Pensiunea Panicel de langa Rasnov. Este vorba despre o scurta evadare din cotidian si despre cateva zile pe care le puteti investi impreuna in relatia voastra.

Pretul acestui mini-sejur este de 480 lei (obtineti o reducere de 50 lei daca mai invitati o familie) si cuprinde: cazarea in camera dubla, pensiune completa si participarea la cele 6 seminarii despre viata de familie. Seminariile vor avea urmatoarele tematici: comunicarea in casnicie, rezolvarea conflictelor, romantism si intimitate sexuala, rolurile sotului si ale sotiei, valorile familiei noastre, cai spre unitatea casniciei.

Puteti afla mai multe detalii despre acest proiect si despre oferta pentru weekend la Pensiunea Panicel consultand website-ul: familylife.ro.

Sursa foto: www.captaingo.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top