Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...in care gasesti ulei de argan pentru frumusetea ta zilnica | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, June 24, 2019

…in care gasesti ulei de argan pentru frumusetea ta zilnica

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 19/02/2013

Fiind in cautarea celor mai frumoase locuri si a celor mai interesante si eficiente produse, am dat peste un mic butic on-line care promite sa ne dezvaluie cateva din secretele de infrumusetare folosite de secole de catre femeile marocane. Este vorba despre Arganic, un “loc de pe net” unde puteti gasi produse autentice, 100% de provenienta marocana, avand la baza uleiul de argan cosmetic.

Uleiul de argan este unul dintre cele mai apreciate produse cosmetice din lume. El este folosit de secole de catre femeile din Maroc, singura tara din lume unde creste copacul de argan din ale carui fructe se obtine pretiosul produs. Acesta se obtine prin presarea la rece a semintelor arganului, fiind produs in mare parte prin procedee manuale, astfel incat nu isi pierde din calitatile nutritive.  Uleiul este bogat in acizi grasi si antioxidanti, avand proprietati emoliente, hidratante si regeneratoare.

Gasiti mai multe detalii despre produsele care au la baza uleiul arganic direct pe site. Tot aici aflati de promotiile pe care le are buticul in acest moment (la doua sapunuri negre cumparate primiti o manusa Kessa, reduceri de pana la 15% la uleiul de argan cu decoratiuni orientale, etc).

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. Tatiana says:

    Am folosit cateva din aceste produse pe baza de ulei de argan si le recomand cu incredere!

home | top