Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti poti personaliza bicicleta | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, January 19, 2019

…unde iti poti personaliza bicicleta

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 18/02/2013

Este vorba despre primul atelier de vopsit biciclete din Bucuresti – BitaColor, un loc unde-ti poti personaliza, reconditiona, vopsi si infrumuseta bicicleta. Daca ai o bicicleta veche pe care ai vrea sa o readuci la viata sau pur si simplu ti-ai dori sa-ti transfomi bicicleta obisnuita, intr-o bita unica, viziteaza acest atelier de vopsit biciclete.

 La BitaColor lucreaza 5 tineri pasionati de biciclete frumoase care-ti vor oferi sugestii, iti vor face simulari de modele cu viitoarea ta bicicleta sau te vor ajuta sa-ti găsesti bicicleta visurilor tale. Atelierul ofera servicii de vopsire pentru cadre si piese de bicicleta precum si reconditionare de piese vechi.

 La vopsirea bicicletelor lucreaza un singur om, Lucian, si totul se face manual folosind aceleasi tehnici de vopsire precum cele utilizate intr-o vopsitorie de masini. Exista insa un numar limitat de biciclete pe care Lucian le poate vopsi intr-o luna. Astfel, daca vrei o bicicleta noua la primavara, da-le un semn din timp.

 Pana atunci, viziteaza-i online pe www.bitacolor.ro sau alatura-te comunitatii lor “oameni frumosi pe bicicletele frumoase” pe www.facebook.com/.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top