Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde mergi la un carnaval adevarat la un palat din Romania | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Monday, April 22, 2019

…unde mergi la un carnaval adevarat la un palat din Romania

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 14/02/2013

Am tanjit destul dupa carnavalele vestite din alte tari, e timpul sa ne organizam propriul carnaval spectaculos la palat, in Romania. Astfel vrem sa va prezentam un eveniment care va avea loc pe 16 februarie (in aceasta sambata) si care ne-a facut sa ne simtim mandri: Carnavalul Iernii la Palatul Brukenthal Avrig.

Evenimentul include servirea unui meniu special, muzica, o tombola cu premii iar costumarea este obligatorie si se poate inchiria si direct de la palat. Daca doriti sa participati doar la Carnaval, pretul este 65 lei iar in meniu veti putea degusta: rata cu stafide si cus cus, piept de pui cu samnata cu ciuperci padurete si alte bunatati. Oferta pentru o noapte de cazare in camera dubla pentru 2 persoane, mic dejun si participare la Carnaval este de 270 lei, un adevarat chilipir!

Gasiti aici mai multe detalii despre eveniment, meniu, oferta de cazare si Palatul Brukenthal iar la urmatoarele numere de telefon puteti suna sa faceti deja rezervari: 0269.523.111 şi 0726.234.417.

Sursa foto: www.oradesibiu.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top