Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde te poti relaxa la Spa in Austria | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…unde te poti relaxa la Spa in Austria

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 13/02/2013

Dupa atat schi, snowboarding si alte sporturi care necesita doze imense de energie, meritati si putina liniste si relaxare si eventual un tratament corporal sau un masaj care sa faca minuni. Astfel ne-am gandit sa va povestim despre posibilitatea experimentarii unor tratamente spa foarte atragatoare: baie in ciocolata, lapte sau bere, impachetari speciale sau vinoterapie.

De toate aceste rasfaturi puteti beneficia in Austria la diverse centre Spa cum ar fi cel de la Hotelul Sacher din Viena. Aici va puteti relaxa alegand unul dintre  “Hot Chocolate Treatments” sau, daca nu sunteti la dieta, puteti incerca cel mai renumit tort de ciocolata din lume (pregatit dupa o reteta secreta de 175 ani). Daca va incanta mai tare vinul si beneficiile pe care le aduce el, puteti incerca o baia cu aroma de struguri la complexul Loisium Wine & Spa Resort situat in Austria Inferioara. La Hotel Diana va puteti rasfata cu bai in butoaie de bere si apoi va puteti relaxa pe un pat de paie cu prosoape din in.

Sursa foto: www.kiwicollection.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top