Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...dragut, unde iesi cu iubitul/iubita de Valentine's Day | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, March 21, 2019

…dragut, unde iesi cu iubitul/iubita de Valentine’s Day

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 12/02/2013

Este vorba despre un local foarte frumos, o cafenea cocheta din Centrul Vechi care se numeste Grand Cafe Van Gogh. Ne-am gandit sa impartasim cu voi ce ne-a placut cel mai mult pe parcursul timpului petrecut aici:

- ca am avut parte de o servire ultra-rapida: totul s-a derulat cu o viteza foarte mare, meniurile au ajuns pe masa imediat ce ne-am asezat, comanda ne-a fost luata imediat ce ne-am hotarat iar bauturile au fost aduse in cateva clipe.

- ca atmosfera este una foarte relaxata si moderna, ca oaspetii cafenelei par sa se simta in largul lor si chiar daca locurile sunt usor inghesuite, toata lumea se simte bine si povesteste vrute si nevrute.

- ca la etaj exista 3 mini-saloane dintre care unul arata exact ca o sufragerie clasica unde poti sa vii cu gasca si sa iti imaginezi ca participi la o petrecere privata.

Noi am incercat o limonada cu menta si miere si un winter mix (un fel de cocktail cald cu ceai) si ambele au fost delicioase, in concluzie va recomandam cu drag aceasta cafenea si daca nu mai e loc de Valentine’s, incercati in alta zi si spuneti-ne parerea voastra. Gasiti mai multe detalii despre Grand Cafe Van Gogh consultand website-ul: vangogh.ro.

Sursa foto: vangogh.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. mirela says:

    Da. Ciudat primul punct care caracterizeaza cafeneaua Van Gogh: servire ultra-rapida… am fost de multe ori si asta este fix ce nu ii caracterizeaza… poate s-au schimbat lucrurile insa eu, de fiecare data am spus ca … daca vrei sa mergi undeva sa bei un cappucino timp de 3 ore… asta e locul. am asteptat si 20 de min sa mi se ia comanda. iar sa ceri nota e o adevarata trauma. ai impresia ca te vor acolo sa umple spatiul. am renuntat sa mai merg de un an de zile doar din acest motiv

home | top