Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde gusti putin din Romania la un restaurant in Bucuresti | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, November 13, 2018

…unde gusti putin din Romania la un restaurant in Bucuresti

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 07/02/2013

Este vorba despre un eveniment special organizat de Restaurantul Bucatarasul cel Dibaci si Russenart Communications, care se desfasoara in perioada februarie – decembrie 2013 si care presupune promovarea traditiilor culinare romanesti culese din toate zonele tarii.

In cadrul acestui program de responsabilitate sociala, 40 de retete vechi romanesti vor fi obtinute de la pensiuni si mici producatori din cele 9 regiuni istorice ale Romaniei: Bucovina, Dobrogea, Banat, Crisana, Maramures, Moldova, Muntenia, Transilvania si Oltenia. Toate retetele vor fi pregatite, saptamanal, la restaurantul Bucatarasul cel dibaci si vor putea fi degustate pe durata proiectului. In ultima zi a fiecarei luni calendaristice, organizatorii vor pregati cate o seara speciala, cu muzica folclorica si cu degustari ale retetelor si bauturilor traditionale din regiunea promovata.

Obiectivele proiectului de responsabilitate sociala “Descopera traditiile culinare romanesti!” sunt identificarea si promovarea retetelor traditionale vechi si a pensiunilor agro-turistice care le-au oferit spre publicare. Gasiti mai multe detalii despre program, retete si proiect in general, consultand website-ul: traditiiculinareromanesti.

Sursa foto:

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top