Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde se desfasoara un festival al sporturilor extreme | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, November 15, 2018

…unde se desfasoara un festival al sporturilor extreme

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 06/02/2013

In perioada 9 – 10 februarie are loc Festivalul sporturilor extreme si al culturii urbane “Street Heroes Cool as Ice” in Bucuresti la Turbohalle. Este vorba despre un eveniment “fresh” in care se danseaza, se asculta muzica si se urmaresc reprezentatii extraordinare de sporturi extreme indoor.

Turbohalle este o locatie care se potriveste perfect cu acest eveniment, avand sali de dimensiuni foarte mari decorate intr-un stil aparte (veti vedea despre ce este vorba cand ajungeti acolo). Daca va hotarati sa participati la Street Heroes trebuie sa va asteptati la urmatoarele: un mega skatepark gata pregatit pentru concursurile de skate, bmx si role PLUS battle-urile de breakdance, un gaming room pentru cei care se stiu PLUS un full entertainment area, 8 concerte & un party non-stop programat sa dureze 24 de ore.

Gasiti mai multe detalii despre petrecere si reprezentatii consultand site-ul Turbohalle. Pretul unui bilet pleaca de la 15 lei de persoana. Distractie placuta!

Sursa foto: www.feeder.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top