Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde poti vedea Cirque du Soleil la cinema | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, February 24, 2019

…unde poti vedea Cirque du Soleil la cinema

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 05/02/2013

Stim ca spectacolele Cirque de Soleil sunt o adevarata incantare si ca abia asteptati sa vina septembrie cand va avea loc spectacolul si la noi in tara. Totusi, pentru ca biletele la acest spectacol sunt destul de costisitoare si este clar ca nu toata lumea isi va permite sa participe la eveniment, ne-am gandit sa va propunem o alta varianta: un spectacol Cirque du Soleil 3D la cinema.

Este vorba despre “Worlds Away”, o productie regizata de Andrew Adamson (cunoscut printre altele pentru prima animatie Shrek si primul film Cronicile din Narnia). Puteti viziona trailerul filmului aici. El inca mai ruleaza saptamana aceasta la urmatoarele cinematografe: The Light Cinema, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex.

 Chiar daca parerile sunt impartite apropo de spectacolul vazut si simtit live vs Cirque du Soleil 3D la cinema, noi suntem optimisti si ne bucuram ca experienta la cinema este din ce in ce mai diversificata (opera, concerte si acum spectacole de circ).

Sursa foto: www.rottentomatoes.com

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

  1. claus web says:

    Nu cred ca voi putea ajunge la spectacolul lor, insa ideea cred ca e buna. Ar fi frumos daca si cinema-ul din orasul meu ar prezenta pentru noi in 3D. Cred ca meritam cu toii sa vedem si altceva decat concerte in aer liber si evenimente neculturale. Il consider un eveniment cultural pentru ca e ceva unic.

home | top