Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde pregatesti o surpriza pentru Ziua Indragostitilor | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

…unde pregatesti o surpriza pentru Ziua Indragostitilor

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 01/02/2013

Stim ca toata lumea se gandeste ce surprize si cadouri sa mai faca de Sfantul Valentin asa ca ne-am gandit sa va povestim despre un loc special in care puteti afla cum se poate fabrica o surpriza din fondant. Este vorba despre “Funky Cakes” cei care fac niste torturi splendide decorate frumos cu tot felul de ornamente ingenioase.

Astfel, daca participati la workshop-ul de modelare fondant care se desfasoara pe 9 februarie intre orele 14:00 – 17:00 la ceainaria Serendipity, veti invata sa decorati torturi precum profesionistii. Figurinele (2 bufnite, un ursulet, o acadea si cateva floricele) create la atelier se vor lua acasa pe un suport special iar toate ingredientele si ustensilele  vor fi puse la dispozitie de organizatori (costul workshop-ului este de 119 lei).

Gasiti mai multe detalii despre activitatea din cadrul atelierului si modalitatea de inscriere, consultand website-ul: www.funkycakes.ro.

Sursa foto: www.funkycakes.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top