Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Curs gratuit de antreprenoriat social in Bucuresti! | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Sunday, March 24, 2019

Curs gratuit de antreprenoriat social in Bucuresti!

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 31/01/2013

Va aducem o veste buna din domeniul antreprenoriatului: in perioada urmatoare se organizeaza cursuri gratuite de antreprenoriat social de catre Structural ConsultingTM Group. Daca va numarati printre cei cu viziune, experienta sau doar dorinta de a dezvolta o afacere in domeniul social sunteti invitati sa aplicati pentru participarea la aceste cursuri.

Cursul se numeste „Start-Up antreprenorial in economia sociala” si se desfasoara in perioada 6-8 februarie intre orele 9:00-17:00. Temele discutate in cadrul acestui training vor fi urmatoarele: economia sociala si construirea strategiei de business, demararea afacerii (dezvoltarea ideii de afacere, aspecte legislative privind infiintarea), adresarea nevoilor grupurilor vulnerabile, marketing si relatia cu clientii, finantarea afacerii.

Pentru a aplica trebuie sa trimiteti pana pe 3 februarie la adresa de mail scg.53560@gmail.com: scrisoare de motivare, scurta descriere a ideii de afacere sau de dezvoltare a unei afaceri existente, copie dupa cartea de identitate. Gasiti mai multe detalii despre aceste cursuri gratuite si despre cum puteti participa aici.

Sursa foto: salleurl.edu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top