Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde participi la o nocturna sportiva speciala | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Tuesday, March 19, 2019

…unde participi la o nocturna sportiva speciala

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 29/01/2013

In cautare de lucruri noi si interesante, am incercat un atelier de gatit (intitulat Antreuri de party) alaturi de cei de la Incubator 107 si pentru ca ne-am simtit bine si ne-a placut mult, ne-am gandit sa impartasim aceasta experienta. Actiunea s-a desfasurat in compania Stefanei, a lui Bogdan (gazda atelierului de gatit) si a Alinei, in mansarda vesela a unei case de pe Strada Traian sau mai bine zis “in locul in care oricine poate invata pe oricine orice”.

La atelierul de gatit ne-am impartit in 2 echipe, am experimentat cele 3 retete de aperitive pentru fiecare echipa, am adaugat ingrediente secrete si apoi am incercat sa le ghicim pe ale celorlalti. A fost distractiv, am invatat si cateva lucruri noi si utile, am descoperit retete noi si combinatii neobisnuite de gusturi si am cheltuit cum nu se poate mai bine cei 30 lei (donatia sugerata pentru ateliere).

Incubatorul functioneaza in mai multe orase din tara (Brasov, Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara) si gazduieste o multime de ateliere de la cele mai simpatice (ex: pe 30 ianuarie la Bv are loc “atelier de crosetat“) pana la cele mai profunde (“teoria iubirii” la Bucuresti pe 31 ianuarie) sau folositoare (“limbajul semnelor” la Bucuresti pe 1 februarie).

Totusi, sambata viitoare, pe 2 februarie are loc un eveniment special in capitala: Adrenalina – nocturna sportiva. In cadrul acestei nopti active, veti avea ocazia sa intalniti sportivi care sa va inspire precum Uca Marinescu, Dragos Nicolaescu, Gabi Solomon, Bogdan Zebega si altii, va veti antrena muschii si mintea si va veti relaxa pe ritmurile celor de la “When Violin meets Guitar” si Toulouse Lautrec.Va puteti inscrie aici la eveniment iar mai multe detalii despre Incubator puteti gasi aici.

Sursa foto: facebook incubator 107

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top