Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde inveti sa te joci si sa pictezi la o ceainarie | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Saturday, April 20, 2019

…unde inveti sa te joci si sa pictezi la o ceainarie

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 28/01/2013

Este vorba despre un loc in care poti sa te relaxezi, sa te joci in voie alaturi de prieteni, sa inveti lucruri noi sau sa te bucuri de aromele irezistibile ale ceaiurilor servite aici. Astfel, ceainaria Tabiet, situata undeva in apropierea Parcului Kiseleff pe strada Popa Savu, se reinventeaza si tine pasul cu noile cerinte ale tinerilor: organizeaza workshop-uri si sustine dorinta de a acumula informatii noi.

Despre ceainaria Tabiet am mai scris si in 2011, atunci cand toata lumea vorbea despre board games. Acum la Tabiet exista un “Club de jocuri” cu reguli si conditii pentru a deveni membru si cursuri de “GO” pentru pasionatii de jocuri de societate. Cursul incepe pe 30 ianuarie, consta in 8 sedinte, costa 190 lei si isi propune sa ii invete pe participanti secretele “celui mai complex” joc de strategie. De azi incepe insa cursul de arte plastice, modulul de pictura in acryl (5 sedinte, cost 180 lei) unde participantii invata despre tehnicile de baza in desen si in compozitie, despre culoare, contraste si amestecuri cromatice.

Gasiti aici mai multe detalii despre ceainarie, proiectele, cursurile si activitatile interesante pe care le puteti experimenta la Tabiet.

Sursa foto: www.ceainariatabiet.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top