Warning: Creating default object from empty value in /home/rsti2191/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
...unde iti gasesti job de vara in Grecia | StiuUnLoc.ro - Impresii, sfaturi, locuri.

aboneaza-te la RSS Feed

Thursday, July 18, 2019

…unde iti gasesti job de vara in Grecia

Adaugat de StiuUnLoc.ro in 25/01/2013

In februarie, mai exact pe 20 are loc un targ de joburi pentru Grecia organizat de “Work Study Abroad” (o companie care activeaza pentru dezvoltare profesionala si schimb cultural de 10 ani in Romania). Targul de joburi se va desfasura la Cluj si la Sibiu si va da ocazia participantilor sa aiba interviuri directe cu angajatorii greci pentru joburi la hoteluri 4-5* din Grecia (atat zona insulara cat si cea continentala).

Conditiile de participare la acest targ sunt sa aveti intre 18 si 35 ani, sa fiti dispusi sa lucrati de la 3 la 6 luni in perioada Mai – Octombrie 2013 si sa fiti interesati de un job in urmatoarele departamente: restaurant, bucatarie, animatie, animatie sportiva, receptie, camere, bar. Avantajele unui astfel de job sunt: salariu de 500 euro/luna, cazare si masa asigurate, Posibilitatea de a obtine si extra ore sau joburi ocazionale, imbunatatirea limbii engleze si probabil multi prieteni noi si distractie.

Gasiti aici mai multe detalii despre acest targ de joburi si despre alte oportunitati de lucru in strainatate pe care le mai au cei de la Work Study Abroad.

Sursa foto: www.ziptravel.ro

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top